Antibiotikakollen – bekräfta period och behandlingar

Är du med i Antibiotikakollen behöver du bekräfta dina avslutade behandlingar.

(För att gå med i Antibiotikakollen klicka på Antibiotikakollen under inställningar och registrera dig).

1. Gå till ”Behandlingar” (längst ner till vänster på skärmen).
  2. Klicka på ”Antibiotikakollen”.
  3. Klicka på ”Period” och välj en period, fram till dagens datum, som du vill bekräfta. Genom att bekräfta en period får du bra översikt, både på de dagar du haft antibiotika och de dagar du varit utan. (1 januari 2020 är det tidigaste startdatumet).
  4. Om du har behandlingar under perioden som behöver bekräftas så har de nu en grön bekräfta-knapp. Klicka på dem och svara på frågorna. Klicka på spara.
  5. Klicka på ”Bekräfta period”. Om periodknappen inte är grön innebär det att du fortfarande har behandlingar som behöver bekräftas.

Klart!

Obs. När du skickar in en rapport till vården så följer din antibiotikadata med. Om du även vill att information om hur du upplevt effekten av dina behandlingar ska följa med rapporten, klicka i ”Upplevd behandlingseffekt” på sista sidan i rapporten, innan du skickar.

Tillbaka till supportsidan