top of page

Dela det du tycker är viktigast

RAPPORT_300 (kopia).png

Rapporter

Genia hjälper dig i din kontakt med vården och skapar bättre förutsättningar för att ditt vårdteam ska förstå vem du är och vad du behöver. Det gör att ni kan samarbeta bättre.

Förbered ditt möte med en rapport.

Du skapar en rapport genom att antingen gå via Läget-vyn och trycka på Nytt vårdmöte eller trycka på Rapporter på nedre menyraden. Tryck in datum för vårdmötet och svara på frågorna och skicka. Har du inte gjort Hälsokoll på två veckor så dyker frågorna från Hälsokollen upp innan du kan skicka. Rapporten är anpassad efter diagnos. Vid CF-diagnos, där Antibiotikakollen ingår, kopplas även den in i detta läge om den inte är fullständigt ifylld fram till dagens datum. På så vis blir både Hälsokollen och Antibiotikakollen gjorda inför inskickande av rapport.  

 

 

Med rapporten berättar du hur du mått sen sist och vilka behov och önskemål du har.

NY%20MENY_edited_edited_edited.jpg
Berätta om vad som är viktigast för dig.

Svara på några frågor om hur det har varit sen ni sist sågs, i lugn och ro är det lättare att komma ihåg allt som hänt. Ett tips är att skapa rapporten så fort du har fått kallelse till ditt nästa möte (eller redan innan, du kan ju alltid byta datum), då har du ett ställe att anteckna saker du kommer på under tiden som du vill ta upp i vårdmötet. Renskriv och skicka rapporten några eller någon dag innan mötet. Alla kliniker har olika rutiner - fråga gärna din klinik vad som passar dem!
 

Har du några andra behov och önskemål kan du notera det i rapporten också. 

Rapport_bild_edited.jpg

Rapporten

Med rapporten får ditt vårdteam en bra översikt av din hälsa och får möjlighet förbereda sig bättre. Då kan ni tillsammans använda besökstiden mer effektivt.

Behöver du hjälp?

bottom of page